Acne

Acne

Specifieke acne behandelingen

Acne is het meest voorkomend huidprobleem. Meestal komt acne voor tijdens de puberteit maar ook volwassen kunnen er last van hebben.

Acne ontstaat door ontstoken talgklieren. Talgklieren hebben we nodig om onze huid soepel te houden, maar door een opeenstapeling van dode huidcellen, raakt de uitgang van de talgklier verstopt. In verstopte talgklieren bevinden zich bacteriën, die talg omzetten in vetzuren. Deze vetzuren irriteren de talgklierwand en deze zet steeds verder uit. Als de wand van de talgklier uiteindelijk scheurt, komen bacteriën in het omliggende weefsel terecht en veroorzaken een ontsteking. Acne kan verergeren door stress, roken, voedselallergieën, overmatige blootstelling aan UV licht, tijdens de menstruatiecyclus of het gebruik van bepaalde soorten anticonceptie middelen.

Een huid kan ook teveel talg aanmaken waardoor deze gaat glimmen, het ontstaan van mee-eters en grove poriën is dan vaak een kwestie van tijd. Vaak lijkt het uitdrogen van dit huidtype met cosmetica dé oplossing, helaas zorgt deze aanpak voor een tegengesteld effect en zal de huid nog meer talg producren.

 

 

Wat andere klanten over ons zeggen

De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief