Dermaceuticals

Dermaceuticals

Een stralende huid krijg je niet toevallig..

Een stralende huid krijg je niet toevallig. We moeten ze verzorgen, beschermen, voeden en laten werken.

 

De homecare producten van Dermaceutic® en Renophase® zijn een must om elke huid weer te laten stralen.

 

Dermaceutic® en Renophase®  producten worden uitsluitend verkocht in klinieken en instituten die door frequente trainingen op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en technieken waardoor hoogwaardige, veilige behandelingen worden gewaarborgd.

Het juiste productadvies is noodzakelijk bij het gebruik van Dermacautic® en Renophase® . Daarom maakt u best een afspraak voor persoonlijk product advies tijdens een GRATIS HUIDANALYSE

Wat andere klanten over ons zeggen

Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief