Dr. Argento

Dr. Argento

Dokter Orlando Argento is een ervaren esthetische arts die zijn vak met veel kundigheid en toewijding uitoefent sinds 2005. Hij studeerde geneeskunde aan de VUB waar hij in 1997 zijn diploma behaalde met onderscheiding. Door zijn deelname aan tal van congressen en het volgen van workshops (hands to hands) heeft hij zich gaandeweg meer en meer gespecialiseerd als esthetisch arts.

Zijn interesse in de esthetiek en huidverbetering zorgde ervoor dat hij steeds verder evolueerde in deze richting. Hij is onderlegd in de diverse medische en cosmetische toepassingen van botuline-toxines alsook het gebruik van fillers, peelings en de fractionele CO2 laser (Mixto).

Zijn deskundigheid en esthetisch oog wendt dokter Argento aan om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen. “Ik vind het uiterst belangrijk dat mijn patiënten ten allen tijde tevreden zijn met het bekomen resultaat en dat ze complimentjes krijgen over het feit dat ze er goed uitzien zonder dat anderen weten dat men een bepaald type behandeling ondergaan heeft.”

Dr. Argento Orlando is tevens actief lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde (SBME/BVES).

Wat andere klanten over ons zeggen

De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief