Hangende oogleden (Blepharo-ptosis)

Hangende oogleden (Blepharo-ptosis)

Hangende oogleden (Blepharo-ptosis)

 

Hierbij zal de huid van het bovenste of onderste ooglid over de ogen heen gaan hangen en een druk veroorzaken op de ogen. Dit geeft een vermoeide gezichtsuitdrukking, maar naast cosmetische beperkingen levert het soms ook een verminderd gezichtsvermogen op. Hangende oogleden ontstaan vaak door ouderdom, de huid wordt steeds een stukje slapper en verliest elasticiteit. Het hoeft echter niet altijd met ouderdom te maken te hebben.  Ook kunnen vochtophopingen, spierziekten of zelfs het langdurig dragen van contactlenzen het ontstaan van hangende oogleden bevorderen.

Wat andere klanten over ons zeggen

Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief