Microblading

Microblading

Semi permanente make-up aan de wenkbrauwen

Jolien is een professioneel make-up artiest die zich gespecialiseerd heeft in microblading. Hiervoor heeft ze een opleiding gevolgd in Barcelona. 

Microblading is een nieuwe techniek in permanente make-up. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een manuele pen die je handmatig bedient. Het grote voordeel is dat de getekende haartjes dunner zijn als 1 mm, dus veel fijner dan bij het gebruik van een permanente make-up/tatoeëer apparaat .Microblading is geschikt voor iedereen die een naturel ogende wenkbrauw wil, ongeacht leeftijd of huidtype. Ook is deze techniek ideaal voor alopecia patiënten.

Samen zoeken we naar de wenkbrauw die perfect bij u past
en waar u zich goed bij voelt.

Wat andere klanten over ons zeggen

Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief