Overtollig vetweefsel

Overtollig vetweefsel

Weg met overtollig vetweefsel

Storend en overtollig vet op je buik, benen of billen? Al heel wat acties ondernomen om dat laatste storende deel weg te krijgen? Sporten en diëten geven niet het resultaat dat je verwacht? Cryolipolyse maakt er definitief kom af mee! Cryo behandelingen zijn dé oplossing voor overtollig vet op probleemzones!

Het toestel zorgt voor een vetreductie onder de vorm van lipolyse zoals bij de vroegere cryolipolyse maar heeft een bijkomende thermale functie.  Het gaat om een  trithermale therapie waarbij de huid achtereenvolgens verhit, sterk afgekoeld en nadien opnieuw verhit wordt. Met dit toestel garanderen we u een 30% meer resultaat tov de klassieke cryolipolyse.  Bovendien is er nauwelijks sprake van enige downtime.

Wat andere klanten over ons zeggen

De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief