Rimpelbehandelingen met spierverslappers

Rimpelbehandelingen met spierverslappers

Rimpelbehandelingen met spierverslappers (toxines)

Toxine zorgt voor tijdelijke beschadiging/onderbreking van de bezenuwing waardoor een spierontspanning verkregen wordt. Toxines zijn vooral geschikt voor de behandeling van frons-voorhoofd en kraaienpootjes

Andere toepassingen kunnen zijn, het verminderen van zichtbaar tandvlees tijdens het lachen (gummy smile),
het verkleinen van te forse kaakspieren, lifting van de laterale wenkbrauwen, aanpakken van de bunny-lines alsook de halslijnen te verminderen.

Tijdens de zomerperiode is ook de okselbehandeling een zeer goede indicatie voor Toxines.
Hierdoor zal de zweetproductie voor ongeveer 9 maanden kunnen worden uitgeschakeld.

Al de verschillende Toxines beschikken over een perfect veiligheidsprofiel kwestie bereiding, transport e.d.. Gezien deze producten enkel via de farmacie te verkrijgen zijn, krijgt u bij ons het Toxine toegediend dat onder de geneesmiddelenwet valt. Er is bijgevolg dan ook al ruimschoots onderzoek geweest naar effectiviteit en bijwerkingen. De dosissen, die in de esthetiek worden gebruikt, zijn zo gering dat er geen ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

Wat andere klanten over ons zeggen

De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief