Ultra Skin

Ultra Skin

Dé behandeling van al de sterren!

Ben je op zoek naar een niet-invasieve (= niet-operatieve) behandeling om je huid te liften? De Ultraskin is een zeer goed alternatief voor een chirurgische facelift en verstrakkingsoperatie. De behandeling is ideaal om de huid van bijvoorbeeld de hals, de wenkbrauwlijn en de onderkant van de kin te liften. Met de Ultraskin worden de diepere huidlagen aangepakt waardoor de huid verstevigd wordt. De behandeling biedt alle voordelen van een operatie, maar dan zonder narcose, zonder littekens en géén hersteltijd. De werking van de Ultraskin berust op geluidsgolven waarmee de huid tot 5 millimeter diepte kan worden verwarmd. Ook wordt de onderliggende spier- en vetlaag aangepakt, lagen die normaal gesproken alleen met een chirurgisch mes te bereiken zijn.


Tijdens het consult geeft de arts uitleg over de techniek en procedure van de behandeling. Orlando zal je huid beoordelen en bepalen of je in aanmerking komt voor de Ultraskin. Tijdens het consult vragen wij naar je algemene gezondheidstoestand, zoals de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergie, etc. Zo vindt een eventuele behandeling in optimale omstandigheden plaats. Verder bespreken we je wensen en vertellen wij wat de mogelijkheden van een behandeling met de Ultraskin zijn. Tijdens het consult heb je alle ruimte om vragen te stellen.

Wat andere klanten over ons zeggen

In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief