Voetreflexologie

Voetreflexologie

Een inkijk in het lichaam

Voetreflexologie gaat ervan uit dat voeten het gehele lichaam weerspiegelen. 
Alle weefsels, organen, klieren, spieren en botten hebben een reflexzone op de voeten. Door een goed uitgevoerde bewerking van deze reflexzones krijgen we heel wat informatie over de werking van ons lichaam, en wordt het gestimuleerd om zichzelf in evenwicht te herstellen.
Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en veilige methode om je gezondheid te bevorderen.
Het werkt bovendien pijnverlichtend, preventief en laat je ontspannen .
 

Wat andere klanten over ons zeggen

Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief